70-670-1826 hello@jozsiafesto.hu

Magánházak festése tisztán, precízen, szakértelemmel

Józsi, A Festő

Örülök, hogy benéztél hozzám!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam Neked. Józsi vagyok, A festő, és újra színezem az otthonokat.

Több mint 30 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött az elkopott falakból új, barátságos felületeket varázslok, és régi házakból ismét újakat hozok létre. 14 éves koromban, azaz 1986-tól kezdtem egy festőmester oldalán dolgozni, és közben elvégeztem a szakiskolát, majd a mesterképzőt, utána pedig a saját lábamra álltam, mint festő vállalkozó. Hú, ezt még leírva is soknak tűnik. Lehet, hogy megöregedtem? Szóval 34 éve dolgozom szobafestőként, így az elmúlt évtizedek alatt, már valóban olyan szakmai tudást tudtam összegyűjteni, amikkel bármilyen problémára megoldást tudok javasolni.

A szakmai tudásomat a privát életben is gyarapítani tudtam a mai napig is, hiszen már 10 saját házat/lakást újítottam fel.

Valahogy úgy alakult, hogy eddig vándormadár életet éltünk a családommal, és elég gyakran költözködésre adtuk a fejünket. Az pedig teljesen természetes volt számunkra, hogy csakis felújítandó házba vagy lakásba költözünk, mert rögeszménké vált a felújítás.

Ebben a 30 évben nem csak a magyarországi építőiparnak voltam részese, hanem megfordultam Angliában, Franciaországban, Németországban is. Így be tudtam kukkantani a külföldi építkezések és felújítások világába, és az ott tanultakat itthon, mint az ügyfeleimnél, mint a saját otthonaimban kamatoztattam.

A vállalkozásomat egyedül építettem fel, de ma már a nagyobbik fiam is a nyomdokaimba lépett, így ketten alkotjuk a csapatot. És hogy senkit nem érjen meglepetés, mikor megérkezünk, elárulom, hogy őt is Józsinak hívják. Az évek során összegyűlt tapasztalataimmal igyekszem a régiből újat varázsolni úgy, hogy az ügyfél igényeit mindig szem előtt tartom.

Garancia, a munkámra

Határidő garancia

A megbeszélt időben elkezdem és elkészülök a munkával és átadom neked a kifestett otthonodat. Persze előfordulhatnak váratlan esetek, vagy menet közben érkező plusz kérések a részedről, amit szívesen teljesítek, de pusztán trehányság miatt nálam nem csúszhat egy időpont sem!

Ár garancia

“Hát úgy 200-250ezer körül megvagyunk” – ilyet csak egy szaki mond. A szakember pontosan felmér és utána olyan árajánlatot készít, amiben egy fix ár szerepel a felmért és az ügyfél által elmondott munkák alapján, és a munka elvégeztével ez az ár szerepel az elszámoláson is. Természetesen előfordulhatnak menet közben az ügyfél által kért extra munkák. Ilyenkor ezt is feljegyzem, megmondom a rá eső munkadíj árát és így a végső elszámoláskor nem éri semmilyen meglepetés az ügyfelet.

Az oldalamon található ötletek, tanácsok a saját tapasztalatim alapján íródtak Nem ígérem, hogy a legújabb trendi felújítási tanácsokat nálam fogod megtalálni, de azt biztosan garantálni tudom, hogy a bejegyzéseimet egytől egyig én magam írom, és 95%-ban a saját képeimmel dolgozom. Na jó! Az írásokban a feleségem is besegít, de az általam elmondottakat írja le. De hát egy család vagyunk, és egy a célunk, így szerintem ez teljesen természetes.

Egy valamit azonban szeretnék tőled kérni. A bejegyzésekben olvasható tanácsokat, mindenki csak saját felelősségére próbálja ki. Ha még sosem fogtál a kezedbe teddy hengert, akkor előtte festék nélkül húzz pár csíkot a falon, és utána gondold át, hogy ez valóban menni fog e neked.

Öt éve költöztünk vissza a családommal ismét Magyarországra, ezért keressük álmaink tanyáját, amit természetesen fel szeretnénk újítani. Erről a keresésről, és ha megtaláltuk azt a bizonyos tanyát, akkor magáról a felújításról is megosztok itt az oldalon mindent, hiszen a célom az, hogy minél több embernek át tudjam adni a tudásomat, a tapasztalatomat egy otthon átalakításával kapcsolatban.

Mindenkinek tiszta, sikeres, és kóklermentes lakásfelújítást kívánok!

Józsi, A festő

Szolgáltatások

Felület előkészítés

Falkaparás

Tapéta eltávolítás

Mély alapozás

Glettelés

Élvédők felhelyezése

Festés kívül-belül

Tisztasági festés

Iroda festés

Festés előkészített felületen

Szobafestés

Homlokzatfestés

Mázolás kint és bent

Ablakok, ajtók mázolása

Széldeszka festése, lazúrozása

Csövek, radiátorok mázolása

Kerítésfestés

Tapétázás

Fűrészporos tapétázás

Mintás tapéták felrakása

Üvegszövet tapétázás

Fotótapéta ragasztás

Takarítás

Ablakpucolás

Festés utáni takarítás

Költözés utáni/előtti takarítás

Nagytakarítás

Munkát Budapesten, alábbi városokban és 20 km-es körzetükben vállalok:  Gödöllő, Dunakeszi, Fót, Vác, Szentendre, Pomáz, Vecsés, Maglód, Mogyoród, Szada. Ha nem vagy biztos abban, hogy hozzád is elmegyek-e, akkor töltsd ki az oldal alján lévő űrlapot és visszahívlak.

Vélemények a munkámról

Ingyenes helyszíni felmérés

Elolvastam és elfogadom

Ahol még megtalálsz